Om oss

Kort om Bygg Stillas ASBygg Stillas AS har gjennom 40 år montert og leid ut stillaser og tilhørende utstyr.

Firma ble stiftet i 1979 av Hans Svein Gunnerud. I 1989 startet hans kone Øygund Treider i bedriften og de ekspanderte, og 2001 gjorde de en navneendring til Bygg Stillas AS. De er fortsatt hovedaksjonærer og engasjerte i driften. 
LukkLes mer

Bygg Stillas AS holder til i eget bygg i Smalvollveien 22-24 på Alnabru. Bygget ble oppført i 2013 og tilpasset slikt at alt vårt stillas materiell og lastebiler nå blir lagret innendørs. Vår stillaspark består av 70 000m2 lettstillas, og 30 000 m2 tungstillas.

Vår hovedvekt er stillaser til oppføringer av nybygg og rehabilitering til både private, offentlige og næringsbygg.

Vi er i dag 20 faste ansatte, hvorav flere har vært med i mer enn 20 år. Dette gjenspeiler seg i bedriftens effektivitet og kvalitet. Vi bruker i svært liten grad innleid bemanning.

Vi setter eget omdømme høyt og ønsker gjennom god prosjektgjennomføring også å ta vare på våre kunder omdømme.

Vår bedriftskultur er at du skal møte hyggelige og dyktige folk som står på for å utføre arbeidet forskriftmessig og levert til rett tid. Du skal merke en forskjell når du velger oss.

Hvorfor velge ossVi fokuserer på høyeste kvalitet og stor fleksibilitet, slik at våre kunder alltid skal være fornøyde. Vi sørger for kvalitet gjennom kunnskap og god service.

Dette skal oppnås gjennom et godt utført arbeid til riktig tid, kort responstid, forskriftsmessig montering og at vi forholder oss til de avtaler som er gjort.Vi er kjent for punktlighet, sikre stillaser, og prosjektering i samarbeid med kunden som gir gode tekniske og fleksible løsninger.
LukkLes mer

Alle oppdrag befares i forkant, slik at den riktige løsningen for kunden resulterer i en fast pris for det aktuelle oppdraget. Befaringen er uforpliktende og kostnadsfri. For oss er små og store oppdrag like viktige.

Våre montører starter og avslutter dagen på vårt lager i Smalvollveien 22-24 hvor vi går igjennom arbeidstegninger og løsninger før det aktuelle oppdraget. Her får våre montører rent arbeidstøy hver dag og vi laster/losser våre lastebiler klare for oppdrag for den aktuelle dagen hver morgen..

Bygg Stillas AS trenger ikke lagringsplass av materiell på byggeplass / arbeidssted. 

Vi oppfordrer til helsbingende aktivitet for å opprettholde en god helse som å sykle, gå på ski, dykking og trene styrke. Her jobbes det mot merker i Birken, gode plasseringer i Street workout og topp plasseringer i Toughest, Holmenkollstafetten og Oslos bratteste m.m.

Alle våre ansatte har forsvarlige lønns-og arbeidsvilkår, som er i samsvar med gjeldende lovverk. Dette er spesielt aktuelt for utenlandsk arbeidskraft, og i Bygg Stillas As er vi besviste på at dette er en del av vårt samfunnsansvar.